Автор |
Съобщение |
CSKA_a7x
|
Заглавие: Re: "А" ПФГ - всичко за "А" група в детайли Публикувано на: Пет Мар 04, 2016 11:32 |
|
|
Жена му написала, че е преживял тежка катастрофа преди броени дни! Дано да се възстанови напълно.
_________________ Тази безгранична лудост, никога не ще умре!
Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win!"
|
|
 |
|
 |
Spike
|
Заглавие: Re: "А" ПФГ - всичко за "А" група в детайли Публикувано на: Пет Мар 04, 2016 11:57 |
|
Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 20:22 Мнения: 19856 Местоположение: СОФИЯ
|
Жив и здрав да е Наско Сираков, един от най-големите български футболисти... Просто е нелепо, дни след случилото се с Трифон, Бог да го прости и Наско да пострада така... Бог да ги пази всички от поколението 94. 
_________________ "17 мига от пролетта" - ТАЗИ ПРОЛЕТ
|
|
 |
|
 |
Zerobyte
|
Заглавие: Re: "А" ПФГ - всичко за "А" група в детайли Публикувано на: Съб Мар 05, 2016 16:48 |
|
|
Хафтогол на Мооооци, Мооооооци, срещу Пирин. Ахахахахаха. Това не е тото, ама хич.  Не е изключено и да не е, но се съмнявам.
_________________ ABSOLUTUM DOMINUM 1948
|
|
 |
|
 |
Spike
|
Заглавие: Re: "А" ПФГ - всичко за "А" група в детайли Публикувано на: Съб Мар 05, 2016 16:50 |
|
|
Виж как си я вкара педала... Имам го 2-ка и ако не излезнат, ега умре Домуса зализан...
|
|
 |
|
 |
чичо Гошо
|
Заглавие: Re: "А" ПФГ - всичко за "А" група в детайли Публикувано на: Съб Мар 05, 2016 16:50 |
|
Регистриран на: Пон Юли 28, 2014 10:50 Мнения: 765 Местоположение: София
|
Ми при толкова слаби и жалки говеда, що да не си поиграе Кирчо малко тото? 
_________________ Сдружение "ЦСКА Моралистите"!
|
|
 |
|
 |
Zerobyte
|
Заглавие: Re: "А" ПФГ - всичко за "А" група в детайли Публикувано на: Съб Мар 05, 2016 16:53 |
|
|
|
|
 |
|
 |
чичо Гошо
|
Заглавие: Re: "А" ПФГ - всичко за "А" група в детайли Публикувано на: Съб Мар 05, 2016 16:56 |
|
Регистриран на: Пон Юли 28, 2014 10:50 Мнения: 765 Местоположение: София
|
Ще плачат за Борат гувядътъ, ще го търсят със свещ 
_________________ Сдружение "ЦСКА Моралистите"!
|
|
 |
|
 |
Zerobyte
|
Заглавие: Re: "А" ПФГ - всичко за "А" група в детайли Публикувано на: Съб Мар 05, 2016 17:01 |
|
|
Цитат: Звездата на Локомотив (Пловдив) Мартин Камбуров се изказа крайно негативно относно съдийството и БФС. Според капитана на смърфовете днес реферите не са дали 2000-процентова дузпа срещу Левски.
"Не искам да свирят за Локомотив, искам да свирят това, което виждат. През първия полусезон не ми свириха 5 дузпи, днес пак 2000% дузпа. Мен за червен картон ме наказват за 3 мача и 1300 лева глоба, а Моци с 1 мач и 300 лева глоба. Тези от БФС да се стегнат - палячовци. Идват тук и не свирят нищо. Те толкова могат, няма от кой да ги е страх.
Иначе равенството е заслужено. Особено през второто полувреме Левски игра добре, но ако бях вкарал моето положение щеше да е по-трудно за Левски", каза Камбуров след равенството (1:1) срещу Левски. Истината боли. Цитат: "Георги Иванов поздрави момчетата в съблекалнята след мача затова, че се стараха през второто полувреме. Аз също съм доволен. Теренът на този стадион не отговаря на "А" група. Топката е трудна за овладяване, променя траекторията си, но това е положението. На крив хой и вуната му пречи. Започнаха с дежурните си оплаквания. 
|
|
 |
|
 |
ЦСКА_Армията_№1
|
Заглавие: Re: "А" ПФГ - всичко за "А" група в детайли Публикувано на: Съб Мар 05, 2016 17:04 |
|
 |
разпява агитката |
 |
|
|
До 30та минута двама от тримата постоянни заподозряни за жълт картон в Лудогорец имат такъв, а техен колега има също такъв?!?!?!?!? При гостуване на един от последните в класирането?!?!?!?!?
|
|
 |
|
 |
Spike
|
Заглавие: Re: "А" ПФГ - всичко за "А" група в детайли Публикувано на: Съб Мар 05, 2016 17:21 |
|
|
Пичове, нещо не сте разбрали... Играл съм за тюрките, тъй че всички сте за тях!!!
|
|
 |
|
 |
Zerobyte
|
Заглавие: Re: "А" ПФГ - всичко за "А" група в детайли Публикувано на: Съб Мар 05, 2016 17:24 |
|
|
Спайк, Ние ще сме за тях, ама ще отпуснеш ли по някой кренвирш и бира? 
|
|
 |
|
 |
Spike
|
Заглавие: Re: "А" ПФГ - всичко за "А" група в детайли Публикувано на: Съб Мар 05, 2016 17:26 |
|
|
За всички олигофрени ще има по 1 креНвирш.
|
|
 |
|
 |
Spike
|
Заглавие: Re: "А" ПФГ - всичко за "А" група в детайли Публикувано на: Съб Мар 05, 2016 17:38 |
|
|
Ако сте гледали мачовете на турците, откакто Лукаш Саша се присъедини към тях, той е супер посредствен и в слаба форма... Не изключвам и да си може толкоз и при нас да му е бил тавана на възможностите... Не изпъква и грам сред Марселиньо, Анисе и Препелица.
|
|
 |
|
 |
MaRTo1233
|
Заглавие: Re: "А" ПФГ - всичко за "А" група в детайли Публикувано на: Чет Мар 10, 2016 16:33 |
|
 |
разпява агитката |
 |
|
|
Цитат: Локомотив (Пловдив) осъществи изненадващ трансфер. Днес смърфовете се подсилиха с бившия футболист на Базел и национал на България Иван Иванов. Договорът на бранителя, който до преди дни бе пред трансфер в Ню Йорк Сити, днес парафира за 15 месеца със смърфовете. 
_________________ Samito: Имах така котка с техният характер. Скачаше на всичко живо без да мисли. Нарая остана без 1 око и ухо, едното ребро и беше пробило корема и стърчеше навън. Пак скачаше на бой и накрая умря.
|
|
 |
|
 |
Italiano
|
Заглавие: Re: "А" ПФГ - всичко за "А" група в детайли Публикувано на: Чет Мар 10, 2016 16:35 |
|
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 21:43 Мнения: 12112 Местоположение: Благоевград
|
Тааа, нямало как да дойде в ЦСКА, а?! 
_________________ The real wolf never attacks from behind. Be a wolf!
|
|
 |
|
 |
Анонимен
|
Заглавие: Re: "А" ПФГ - всичко за "А" група в детайли Публикувано на: Чет Мар 10, 2016 16:49 |
|
|
Жалко за Ванката 
_________________ "В България сме свикнали да рушим небостъргачи и тогава да построим колиба." "Да ме извинява Емо, но леко ми идва неграмотен."
|
|
 |
|
 |
Spike
|
Заглавие: Re: "А" ПФГ - всичко за "А" група в детайли Публикувано на: Чет Мар 10, 2016 16:53 |
|
|
О Боже мой! Нормален ли е, бе? По-добре да спреш с футбола, отколкото да отидеш при буфирити. Разочарова ме много това момче...
|
|
 |
|
 |
blink 182
|
Заглавие: Re: "А" ПФГ - всичко за "А" група в детайли Публикувано на: Чет Мар 10, 2016 16:59 |
|
Регистриран на: Вто Авг 25, 2015 17:36 Мнения: 176 Местоположение: София
|
Край брато... 2 години извън терените дадоха резултат.Жалко за това момче, беше наистина обещаващо. 
|
|
 |
|
 |
MaRTo1233
|
Заглавие: Re: "А" ПФГ - всичко за "А" група в детайли Публикувано на: Чет Мар 10, 2016 17:02 |
|
 |
разпява агитката |
 |
|
|
Аз пак бих го разбрал донякъде, ако подпише до лятото, колкото да не остане без игрова практика... Ама той си е парафирал направо за година и половина. Толкова за кариерата на "Русия".
_________________ Samito: Имах така котка с техният характер. Скачаше на всичко живо без да мисли. Нарая остана без 1 око и ухо, едното ребро и беше пробило корема и стърчеше навън. Пак скачаше на бой и накрая умря.
|
|
 |
|
 |
draki
|
Заглавие: Re: "А" ПФГ - всичко за "А" група в детайли Публикувано на: Чет Мар 10, 2016 17:16 |
|
 |
разпява агитката |
 |
|
|
Предполагам, че при други обстоятелства щеше да е при нас.
_________________ redmaniac:"Така е пешъне...вашето е като ГОЛ ГЪЗ У КОПРИВА,накъде и да мръднеш-все зле.Но пък си извоювахте тая позиция с постоянство и СТРАСТ :lol:"
|
|
 |
|
 |
bld71
|
Заглавие: Re: "А" ПФГ - всичко за "А" група в детайли Публикувано на: Чет Мар 10, 2016 17:18 |
|
|
Нормално... това да не е Ваги Гаджев, че да подписва за 2 месеца?! Хората му подават ръка, пък се надяват да му вземат някой лев, ако се прояви интерес към него... Може пък да има някоя специална клауза, ако го иска някой клуб... 
_________________ Само ЦСКА!
|
|
 |
|
 |
Smoikata
|
Заглавие: Re: "А" ПФГ - всичко за "А" група в детайли Публикувано на: Чет Мар 10, 2016 17:27 |
|
Регистриран на: Вто Юли 04, 2006 01:02 Мнения: 2776 Местоположение: София
|
За футболист с двугодишна контузия, В група не е много ок... Явно тоя Крушарски е паралия, щом след бадем бадем взе и друг много "дообре" платен.
_________________ ЦСКА е България!!!
А ние сме ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА...
Поклон пред тризвездните
ЦСКА София - убиеца на европейски шампиони!
|
|
 |
|
 |
Армеец_87
|
Заглавие: Re: "А" ПФГ - всичко за "А" група в детайли Публикувано на: Чет Мар 10, 2016 21:10 |
|
|
Все си мисля, че не би му било чак такъв проблем да се вреди в някой средняк в Русия или Турция. В краен случай - Китай. Или адски сериозно е окуцял, или наистина тоя Крушарски е извадил яко пара. Голямо падение.
|
|
 |
|
 |
Micho
|
Заглавие: Re: "А" ПФГ - всичко за "А" група в детайли Публикувано на: Чет Мар 10, 2016 22:34 |
|
Регистриран на: Сря Ное 07, 2007 18:11 Мнения: 7092 Местоположение: София
|
Spike написа: Ако сте гледали мачовете на турците, откакто Лукаш Саша се присъедини към тях, той е супер посредствен и в слаба форма... Не изключвам и да си може толкоз и при нас да му е бил тавана на възможностите... Не изпъква и грам сред Марселиньо, Анисе и Препелица. Не забравяй, че Комистойка му беше треньор, а той е доста по-компетентен от чичо Гошо Дерменджиев. А има и просто спортна психология, която като ритал топка, сигурно знаеш. Когато в даден отбор се знае, че ти си шефче в средата на терена (а Тудор се занимава да изчиства топката), това ти дава много увереност и свобода. Докато, когато има други, които се водят по-важни от теб, тогава това се отразява на самочувствието. Просто Саша в ЦСКА си беше господарче в средата на терена.
|
|
 |
|
 |
tegaviq
|
Заглавие: Re: "А" ПФГ - всичко за "А" група в детайли Публикувано на: Чет Мар 10, 2016 23:18 |
|
|
Ванката отива да си върне формата и да играе редовно в Доко и от лятото се връща при нас 
_________________ СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ!
|
|
 |
|
 |
Dobsan
|
Заглавие: Re: "А" ПФГ - всичко за "А" група в детайли Публикувано на: Чет Мар 10, 2016 23:39 |
|
 |
ще си купи билет |
 |
|
|
ЦСКА-Търговище не мисли така.
_________________ ФК ЦСКА
|
|
 |
|
 |
ЦСКА - Търговище
|
Заглавие: Re: "А" ПФГ - всичко за "А" група в детайли Публикувано на: Пет Мар 11, 2016 12:26 |
|
|
Изненадан съм, че се връща при столипиновските мангали, факт.
Но определено няма да получава малка сума пари + че си мисля, че е взел и пари на ръка. Но ако не бъркам, Dobsan, ти го пращаше във В група. Тоя клоун Крушарски очевидно има пари и може да си позволи да му плаща.
Но за мен това е грешка на Иван Иванов.
|
|
 |
|
 |
Smoikata
|
Заглавие: Re: "А" ПФГ - всичко за "А" група в детайли Публикувано на: Пет Мар 11, 2016 13:12 |
|
Регистриран на: Вто Юли 04, 2006 01:02 Мнения: 2776 Местоположение: София
|
Дайте малко повече информация, откъде Крушарски има пари да плаща на бадема и на Иванов и да строи терени, да обновява официалния терен.... Аз изобщо не му знам и какъв му е бизнеса ?
_________________ ЦСКА е България!!!
А ние сме ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА...
Поклон пред тризвездните
ЦСКА София - убиеца на европейски шампиони!
|
|
 |
|
 |
Zerobyte
|
Заглавие: Re: "А" ПФГ - всичко за "А" група в детайли Публикувано на: Пет Мар 11, 2016 13:15 |
|
|
Интересни неща казва Ристосков. Не, че не се знаят, но все пак. Цитат: - Кой друг е виновен? Изпълкомът ли? - Поддържам добри отношения с голяма част от хората в Изпълкома. Ще им кажа само, че е обидно на човека, който ръководи съдиите, да му честитим осми март. Аз ако съм на мястото на Кирил Домусчиев и Гриша Ганчев, веднага ще напусна.
- Пионка ли е Борислав Михайлов на някого? - Навсякъде има задкулисие на Балканите. Може някой да го управлява, но... Видяхте, че без ЦСКА и Вечно дерби първенството не е интересно. Какъв е този шампионат без мач номер едно? Кой правеше компромисите, за да се стигне дотук с ЦСКА?
- Възможен ли е проектът "Висша лига" и връщането на ЦСКА, Литекс и Локомотив (София)? - Проектът не е лош. Трябва да се направи нещо, защото станахме за посмешище. Имаме 4 мача на кръг... С толкова срещи нито футболисти може да изградиш, нито рефери. Идеята трябва да се реализира реално, а не само на моабет. Другото, което е важно, е кой ще даде гаранция за Висшата лига. Но все ми се струва, че този проект ще стартира, когато евреите се върнат от жътва. Нали знаете, че ние сме най-силни само на приказки. В нашата държава само се обещава. Кой ще определи критериите и ще даде гаранция,, че футболистите и персоналът на Монтана ще си получат заплатите? Питам ги кой ще определи Съдийската и Дисциплинарната комисия. Това е сложен процес, а не само да си говорим празни приказки. Дано се реализира този проект, който да е с поне 14 отбора. Но в тези клубове трябва да се ангажират умни хора, които да превърнат футбола в реален бизнес.
- Може би ходът е с цел ЦСКА да се върне и да се вдигне гледаемостта, която е спаднала сериозно през този сезон? - Нормално е да е паднала. ЦСКА и Левски имат над милион фенове. Как без такъв мач ще има първенство? Без тях шампионатът все едно е на един крак. На всички е ясно, че без ЦСКА първенството не е същото и дрънка на кухо.
|
|
 |
|
 |
Dobsan
|
Заглавие: Re: "А" ПФГ - всичко за "А" група в детайли Публикувано на: Пет Мар 11, 2016 20:36 |
|
 |
ще си купи билет |
 |
|
|
Smoikata написа: Дайте малко повече информация, откъде Крушарски има пари да плаща на бадема и на Иванов и да строи терени, да обновява официалния терен.... Аз изобщо не му знам и какъв му е бизнеса ? Произвежда ракети против градушка и май-май е от сериозните производители в световен мащаб. Вече какви приходи генерира, нямам идея.
_________________ ФК ЦСКА
|
|
 |
|
 |
|