ЦСКА СОФИЯ - Официален форум
http://forum.cskasofia.com/

Корнелия Нинова
http://forum.cskasofia.com/viewtopic.php?f=10&t=17023
Страница 1 от 1

Автор:  Andreev [ Съб Авг 11, 2018 05:54 ]
Заглавие:  Корнелия Нинова

Нека в тази тема да публикуваме информация, свързана с работата на г-жа Нинова. БСП е водеща партия, тя е най-голямата опозиционна сила в парламента, с нея българите свързваме надеждите си да бъде свалено вредното правителство на ГЕРБ и Обединените патриоти и страната ни да има едно по-добро бъдеще. Корнелия се справя много добре до момента като лидер. Тя има железен характер и неизчерпаема енергия. Тя е безусловно честен човек, не се занимава с интриги, със заговори, с използване на удари под кръста или в гърба. Открита и ясна е. Критикува смело както опонентите си, така и съпартийците си, не се притеснява нито от български, нито от чужди политици. Тя влезе в остро противоречие с ръководството на ПЕС по въпроса с Истанбулската конвенция, а тези дни беше първият български политик, справедливо критикуващ македонския премиер Заев по темата за Илинденското въстание.

Давай, Корнелия! :thmbup:

Автор:  Andreev [ Съб Авг 11, 2018 06:00 ]
Заглавие:  Re: Корнелия Нинова

Корнелия мачка :clapping:

Безпощадната г-жа Нинова прониза безжалостно както ГЕРБ, така и Обединените патриоти. Ето изявлението й, публикувано във фейсбук, по темата с Македония....


https://m.facebook.com/story.php?story_ ... n__=%2As-R

"Вчера призовах държавните институции да изразят позиция по изказването на Зоран Заев, че Илинденското въстание е македонско и настъпи голямо объркване в главите на управляващата коалиция. Вицепремиерът Каракачанов изведнъж се сети, че е "патриот" и поиска от другия вицепремиер Захариева веднага да реагира. Тя пък, вместо да го послуша, нападна БКП и Титова Югославия. И патриотът се спихна. Като капак на всичко това днес премиерът Борисов замете темата,казвайки,че когато дойде време да приемаме Македония в ЕС, ще се сети за тези думи и ще взема решение - бъдещо несигурно събитие. Бъдещо, защото поканата за Македония предстои, а несигурно,защото не се знае дотогава какъв акъл ще му дойде на премиера. Толкова ли е трудно да се намери един български държавник, който прямо и отговорно да заяви: искаме мир и добросъседство на Балканите, но не пренаписвайте историята и не си решавайте вътрешните проблеми за сметка на нашата държава България."

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/