Регистриран на: Нед Юни 23, 2013 13:10 Мнения: 7337 Местоположение: София
Micho написа:
Edit: абе как ги поствате така директно от ютуб?
Цитирам Жабчо от една друга тема: "Десен бутон върху самото клипче и избираш "Копиране на кода за вграждане". Във Форума натискаш бутончето "yuotube" и пействаш. И готово."
_________________ Samito: Винаги ми е носило радост да гледам насрани говеда. Помня на 8 декември ли или 9, като играха с литекс и рефрешнах, гледам 3-0, изпих 2 ракии на екс и се качих на масата!
вуй4ото е великан,Шурда-тоже.И аз съм го гледал 100 пъти,даже без титри...направо на сръбски
Бай Добри, филмът е гениален, защото хем е много смешна комедия, хем на моменти изведнъж става много тъжен и много реалистичен. Обсъжда съвсем сериозни човешки теми, но го прави през призмата на комедията.
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 16:55 Мнения: 13937 Местоположение: The Spion Kop
няма съмнение,епохален.Аз си го имам на ДВД-Р,все серии и като го по4на некой път-докрая.А па къв пияндурник се появи в последните серии-шофьора на камиона
_________________ Walk on, walk on with hope in your heart, And you'll never walk alone, You'll never walk alone
Спомням си как брат ми и един негов приятел намериха на тавана на въпросния приятел ролка магнетофонна лента, прашасвала там от Бог знае кога. Намериха отнякъде работещ магнетофон и с касетофон стоящ до него и включен на "запис от микрофон" успяха да прехвърлят музиката на касетка.
Един ден слушахме касетката у въпросния приятел,когато в стаята влезе дядо му - ветеран от фронта във ВСВ, вече около 70-годишен. Чувайки музиката се поспря, позаслуша се.. и се разплака като малко дете. Тогава не можех да проумея защо този възрастен човек плаче. В представата ми тогава възрастните хора никога не плачеха, още повече заради слушане на музика...
_________________ Samito: Винаги ми е носило радост да гледам насрани говеда. Помня на 8 декември ли или 9, като играха с литекс и рефрешнах, гледам 3-0, изпих 2 ракии на екс и се качих на масата!
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 16:55 Мнения: 13937 Местоположение: The Spion Kop
има я в Ю тюб. кой иска да види.Песента на клип-Ойся ты ойся,ты меня не бойся. 7 септември 2014 г. Казашки парад на опъл4енци&бронетехника преди тръгването на помощ на Донбас.Това са от Казашката въоръжена гвардия на Всевеликата Донска войска.Внушително.и све са със автомати.
_________________ Walk on, walk on with hope in your heart, And you'll never walk alone, You'll never walk alone
Дата и час: Пет Апр 20, 2018 08:44 Часовете са според зоната UTC + 2 часа