Регистриран на: Пон Май 04, 2009 11:49 Мнения: 4656 Местоположение: exw mia agapi
Както пише и на клипа - песента е посветена на двама братовчеди от Кипър - Тасос Исаак и Соломус Солому,които са убити от турците през 1996г.,когато са се опитвали да свалят турското знаме.
_________________ Ако боят е неизбежен, удряй пръв!
Не се бойте, момчета! Турция ке падне! Продължавайте боя! Приберете ми пушката!
_________________ Samito: Винаги ми е носило радост да гледам насрани говеда. Помня на 8 декември ли или 9, като играха с литекс и рефрешнах, гледам 3-0, изпих 2 ракии на екс и се качих на масата!
_________________ redmaniac:"Така е пешъне...вашето е като ГОЛ ГЪЗ У КОПРИВА,накъде и да мръднеш-все зле.Но пък си извоювахте тая позиция с постоянство и СТРАСТ :lol:"
Хубава песен, но малко кофти заглавие - за пари правиш всичко!
_________________ Samito: Винаги ми е носило радост да гледам насрани говеда. Помня на 8 декември ли или 9, като играха с литекс и рефрешнах, гледам 3-0, изпих 2 ракии на екс и се качих на масата!
Вуйчо ми имаше преди години един червен Вартбург и редовно надуваше касетофона с Таверна лайв, голям кеф ми беше като бях малък
_________________ redmaniac:"Така е пешъне...вашето е като ГОЛ ГЪЗ У КОПРИВА,накъде и да мръднеш-все зле.Но пък си извоювахте тая позиция с постоянство и СТРАСТ :lol:"
Дата и час: Пет Апр 20, 2018 09:01 Часовете са според зоната UTC + 2 часа