Автор |
Съобщение |
redfront1948
|
Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката! Публикувано на: Вто Май 11, 2021 10:34 |
|
|
Никога няма да го пипнат. То в оня форум повечето са комунисти и русофили, не знам какво очакваш. Да не говорим,че има хора , които пишат повече за "чуждестранните отбори" и като почнат с това НИЕ.
Кои сте вие , бе? Объркали сте форума.
********* за русофилите и комунистите. България ще пребъде,когато се заличи тая сган.
_________________ ЦСКА
|
|
 |
|
 |
m.kaludov
|
Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката! Публикувано на: Вто Май 11, 2021 14:20 |
|
 |
Официално отстранен |
 |
|
Регистриран на: Вто Юни 23, 2015 14:44 Мнения: 2660 Местоположение: Бургас
|
redfront1948 написа: А е няма кой да се занимава да ти цитира мнението - говореше с Алекс и Печката. Сам ще се сетиш. Цитат: Бал съм ги, като ми мине бана ще си чета и толкоз. Явно собствено мнение не е добре да имаш. А и да не забравя ,пиле шарено..  Данчо. Ххахахахах Значи, хвърляме твърдения и после , ама няма да ти цитирам, така ли? Абе пикльо, единственото което казах на Печката е , че да се гавриш с понятия наложени в българския език и култура от титан като Иван Вазов, не е нормално и то от хора които завинаги ще си останат световно неизвестни нещастници.И дори после му се извиних за това, макар , че не е обида и макар, че той даваше квалификации като "облъчен и амбразурчик". А т.н.Алекс, не го обиждам, него във всяко мнение си го наричам лъжец/какъвто си и ти/ и той знае защо и си трае. А и да не забравя, това което си цитирал се отнася до всичко свързано с Ръководството, там не се търпи "собствено мнение".Аз в тоя раздел не пиша, нямам и такова намерение,пиша си в Политическата и толкоз, ама друго си е да метнеш малко кал от дупката от която си изпълзял. П.п. България ще пребъде, ако такива като теб попрочетат малко повечко книги, пообразоват се и се замислят малко ,какво и как искат от живота, а не раздават виртуални к.у.р.ове на виртуални врагове.
|
|
 |
|
 |
redfront1948
|
Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката! Публикувано на: Вто Май 11, 2021 20:26 |
|
|
Капутов , аз много добре знам какво искам от живота , така че по-спокойно, дори не ме познаваш.
За разлика от времето на любимия ви бай Тошо ,сега може да избираме.
Що се засегна така ,бе? Да не се припозна из русофилите и комунистите? Дори не те смятам за враг , аз врагове нямам. Боже Господи.
_________________ ЦСКА
|
|
 |
|
 |
Kirilov
|
Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката! Публикувано на: Сря Май 12, 2021 22:06 |
|
 |
Официално отстранен |
 |
|
Регистриран на: Сря Яну 09, 2008 13:16 Мнения: 1552 Местоположение: North stand
|
От толкова злоба и нерви ще вземе да се гътне. Аз приключих с оня форум. Щом санкционират едни, а си затварят очите за други, им пея ********* и това е. Писна ми от простотии и без това, нямам време да им отговарям. Писах на Гопето да ми делне регистрацията, да са живи и здрави.
|
|
 |
|
 |
redfront1948
|
Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката! Публикувано на: Сря Май 12, 2021 22:14 |
|
|
ВЕЛИК ЦСКА , ВЕЛИК ЛЮБО ПЕНЕВ! 
_________________ ЦСКА
|
|
 |
|
 |
Kirilov
|
Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката! Публикувано на: Чет Май 13, 2021 16:48 |
|
 |
Официално отстранен |
 |
|
Регистриран на: Сря Яну 09, 2008 13:16 Мнения: 1552 Местоположение: North stand
|
m.kaludov написа: Кажи бе пиле шарено. Я да чуя кой съм обидил?
Две мнения по-късно: m.kaludov написа: Пишлигар смотан. Тъп като гъз, че и повече. Чао пикльо. 
|
|
 |
|
 |
redfront1948
|
Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката! Публикувано на: Чет Май 13, 2021 18:12 |
|
|
А бе остави го тоя.. нямаше да пише за ръководството , ама... Лятото ще отседна на морето за известно време , ако иска може да се видим и да ми обясни в лицето какъв пикьло съм и как не съм знаел какво искам от живота. 
_________________ ЦСКА
|
|
 |
|
 |
KRASICSKA
|
Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката! Публикувано на: Пет Май 14, 2021 17:45 |
|
 |
Образцов съфорумец |
 |
|
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 22:30 Мнения: 8018 Местоположение: Червения североизток
|
Момчета,дайте да не обсъждаме модераторите от другия форум!Все пак тук не е пощенска кутия,да им пишете и да се надявате,да им предаде някой написаното!Пишете си тук,който желае може да пише и от другия форум !
_________________ Докато дишам,надявам се!!!
Когато мракът настъпи...времето ражда герои!
Когато падаме,ни остава единствено да се изправиме отново!!
|
|
 |
|
 |
mazzini
|
Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката! Публикувано на: Пет Май 14, 2021 17:58 |
|
|
Аз си ги псувам регулярно на пощата им. То не може да гониш целенасочено псуващи ганю, а да оставяш пълни подметки и тъпаци. И не ги обсъждаме, плюем ги. Покемоните заслужават само подигравки.
_________________ Борбата е живот, както животът е борба; в борбата сме родени, в борбата сме закърмени, в борбата е нашето призвание
|
|
 |
|
 |
mazzini
|
Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката! Публикувано на: Нед Май 16, 2021 14:26 |
|
|
Айде и тук ме цензурират. Пипалата на оранжевата хунта стигна и до тук
_________________ Борбата е живот, както животът е борба; в борбата сме родени, в борбата сме закърмени, в борбата е нашето призвание
|
|
 |
|
 |
mazzini
|
Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката! Публикувано на: Нед Май 16, 2021 15:49 |
|
|
Ощеее от детеее админчето го ядееее Гришата конски чеп в задникааааа му набиии пооранжеви му дупетооооо 
|
|
 |
|
 |
mazzini
|
Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката! Публикувано на: Нед Май 16, 2021 16:21 |
|
|
С говедото си хортувам, Алекс зарад него банирам, що е то? - Дърта пенсия, манаф проклет.
|
|
 |
|
 |
mazzini
|
Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката! Публикувано на: Нед Май 16, 2021 16:33 |
|
|
Конфликти между потребители провокирам, Любо Пенев ден и нощ оплювам, кой съм аз? - Гонзо Осмокласников.
|
|
 |
|
 |
mazzini
|
Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката! Публикувано на: Нед Май 16, 2021 18:23 |
|
|
Цитат: ІV. Активност и заличаване на профили
1. Всеки потребител, който няма поне 10 мнения през първия месец след регистрацията, ще бъде заличен.
2. Всеки потребител, който няма поне 5 мнения на месец, ще бъде заличен. Изключение от това правило има само за потребители с над 500 мнения общо.
3. Всеки потребител, който не е влизал във форума за последната 1 година +/- няколко месеца, ще бъде заличен. Постовете му ще останат. Призовавал за активност. Абе, Ганьо дементирал, вие с тенденциозното си подкрепяне на определени идиоти закопахте активността във форупа, и затова си пишат едни и същи цървули, ама призовавай си за активност. Глупак.
|
|
 |
|
 |
mazzini
|
Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката! Публикувано на: Нед Май 16, 2021 18:30 |
|
|
Пецата: Цитат: Плювачите пак ли са се активизирали? Не ми се четат душевните им полюции. С парите които разполага СС си върши перфектно работата. Това е за говоренето по телефона. Ама половчените модчета им дреме на гъза, че гърмяния риж педераст се е изгаврил с Джеки, че се гаври и тъпия комундрел. Ай, ще ви иба мамата еничарска. Знам, че четете, говеда долни. Пожелавам ви да се задавите, пе.дераси
Последна промяна mazzini на Пон Май 17, 2021 05:03, променена общо 1 път
|
|
 |
|
 |
mazzini
|
Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката! Публикувано на: Вто Май 18, 2021 13:38 |
|
|
Говедото: Цитат: Съпротивата им срещу "надигащата се вълна от крайно десни движения и езика на омразата". Честват деня 16 май като съпротива срещу Хитлер. Малко комично е това горене и късане на свастики. Така или иначе той беше прав Модератор: Цитат: Животът го доказва всекидневно. Необразованите мързеливци имат наглостта да парадират, дори! Това е нивото. Нищо чудно, че оф. форум се превърна в секта.
|
|
 |
|
 |
redfront1948
|
Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката! Публикувано на: Сря Май 19, 2021 16:55 |
|
|
Напред , АРМЕЙЦИ! 
_________________ ЦСКА
|
|
 |
|
 |
redfront1948
|
Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката! Публикувано на: Сря Май 19, 2021 20:37 |
|
|
ЧЕСТИТА КУПАААААААААААА ААААААААААААААААААААААААААААААААА И КОЙ КАЗА 21
_________________ ЦСКА
|
|
 |
|
 |
mazzini
|
Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката! Публикувано на: Сря Май 19, 2021 20:52 |
|
|
|
|
 |
|
 |
redfront1948
|
Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката! Публикувано на: Чет Май 20, 2021 09:29 |
|
|
ЦСКА Е НЕЩО ВЕЛИКО! ВЪПРЕКИ ВСИЧКО И ВСИЧКИ , НИЕ ПАК ЩЕ СМЕ НОМЕР 1! ОБИЧАМ ГО ТОЯ ОТБОР! БЛАГОДАРЯ ТИ , ЛЮБО! 
_________________ ЦСКА
|
|
 |
|
 |
redfront1948
|
Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката! Публикувано на: Чет Май 20, 2021 16:47 |
|
|
Тая Червената е ********* истеричката. От оня ден само плещи за "конспирации" , днес пак дразни хората с "на Гришата не му е до футбол".
Толкова ли няма кой да я кротне? Само аз и Шефийлд и се противопоставяхме, но дойдоха онези , които й симпват и епм. Баси истеричката. Аре по-кротко.
Много ми са смешни като почнат "не трябва така да се държиш с една дама". Каква дама? Говори на "брат" и пише в мъжки форум на ден по 3-4 мнения.
_________________ ЦСКА
|
|
 |
|
 |
KRASICSKA
|
Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката! Публикувано на: Чет Май 20, 2021 18:15 |
|
 |
Образцов съфорумец |
 |
|
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 22:30 Мнения: 8018 Местоположение: Червения североизток
|
Честита Купа ,хора!ЦСКА е по-жив отвсякога!! 
_________________ Докато дишам,надявам се!!!
Когато мракът настъпи...времето ражда герои!
Когато падаме,ни остава единствено да се изправиме отново!!
|
|
 |
|
 |
mazzini
|
Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката! Публикувано на: Чет Май 20, 2021 18:21 |
|
|
Ама форумът е по-мъртъв от всякога. Място за обяви. Пуснеш новина и това е, няма дискусия, няма спор.
Това е все едно да обърнеш Римския форум на коневръз, до който идва викач, който прочита тихо, кротко и монотонно злободневните вести и си тръгва. Браво! Чувството на хумор на Издислав победи живота във форума.
|
|
 |
|
 |
redfront1948
|
Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката! Публикувано на: Съб Май 22, 2021 12:54 |
|
|
|
 |
|
 |
mazzini
|
Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката! Публикувано на: Съб Май 22, 2021 14:44 |
|
|
Нивото е според нивата на некомпетентност на модераторите. Туй то.
|
|
 |
|
 |
redfront1948
|
Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката! Публикувано на: Съб Май 22, 2021 16:01 |
|
|
Бате , като се сетя , че едно говедо си пише свободно без абсолютно никакъв проблем и му се кефят , а има армейци , които са изгонени или баннати ми се повръща.
_________________ ЦСКА
|
|
 |
|
 |
mazzini
|
Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката! Публикувано на: Нед Май 23, 2021 07:40 |
|
|
Заради това говедо баннаха Алекс. Те го баннаха, защото ги напсува, ама ги напсува, защото си изтри едно мнение, а те го върнаха. И това си е чиста провокация. Заради говедо. Заради това ги наричам и п.едерасти, защото е п.едерастщина. Такива хора не заслужават и йота уважение, а да бъдат подритвани и подигравани навсякъде, където ги видят.
|
|
 |
|
 |
redfront1948
|
Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката! Публикувано на: Нед Май 23, 2021 19:26 |
|
|
********* идиотите. Виж това с мнението не го знаех. :D
_________________ ЦСКА
|
|
 |
|
 |
redfront1948
|
Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката! Публикувано на: Пон Май 24, 2021 15:07 |
|
|
Цитат: Путин: Славянската писменост дойде от македонската земя Ахахахахаххаха , майка Россия. Къде сте , бе шибани русофили? 
_________________ ЦСКА
|
|
 |
|
 |
mazzini
|
Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката! Публикувано на: Вто Май 25, 2021 15:26 |
|
|
|
|
 |
|
 |
|