Автор |
Съобщение |
bobbby
|
Заглавие: Re: За чии кандидати /на коя Партия/ ше гласувате ??? Публикувано на: Пон Окт 26, 2015 14:57 |
|
Регистриран на: Нед Юни 23, 2013 13:10 Мнения: 7337 Местоположение: София
|
Fletcher Lind написа: В рядката кал май наистина само вреди ако хвърлиш камък. Влизам чат-пат да чета и обичайната дружинка всеки път копае ново интелектуално дъно. Ооооооо... мойта слабост... математика-любител... Как сме ??? 
_________________ Je suis Моторола... F.A.V.R.
|
|
 |
|
 |
Spike
|
Заглавие: Re: За чии кандидати /на коя Партия/ ше гласувате ??? Публикувано на: Пон Окт 26, 2015 14:57 |
|
Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 20:22 Мнения: 19853 Местоположение: СОФИЯ
|
Мичо, май това е молба от 1101 да го вземеш да бачка при теб? Я, кажи колко ще му подхвърлиш на роба? 
_________________ "17 мига от пролетта" - ТАЗИ ПРОЛЕТ
|
|
 |
|
 |
Micho
|
Заглавие: Re: За чии кандидати /на коя Партия/ ше гласувате ??? Публикувано на: Пон Окт 26, 2015 15:01 |
|
Регистриран на: Сря Ное 07, 2007 18:11 Мнения: 7092 Местоположение: София
|
Spike написа: Мичо, май това е молба от 1101 да го вземеш да бачка при теб? Я, кажи колко ще му подхвърлиш на роба?  Да не съм луд. Пазачът верно, че е възрастен и обича да си попийва (поне по няколко големи за отскок), ама е много повече човек и върши много повече работа от такъв червей. За 1101 има друга оферта. Понеже складът ми се намира близо до едно възлово шосе в края на София и често отпред застават едни мургави каки, даже понякога си водят клиентите в една отбивка близо до склада....Та мога да говоря с мургавите каки да го вземат 1101 на стаж при тях. 
|
|
 |
|
 |
Micho
|
Заглавие: Re: За чии кандидати /на коя Партия/ ше гласувате ??? Публикувано на: Пон Окт 26, 2015 15:02 |
|
Регистриран на: Сря Ное 07, 2007 18:11 Мнения: 7092 Местоположение: София
|
Абе, тоя 1101 не беше ли един дебил-метъл, дето учеше в Германия и преди се подвизаваше в тоя форум?! Един, дето идеализираше "черната мамба на Менди"?! Спомням си, че оня много обичаше да пожелава "химиотерапии" и "рак".
|
|
 |
|
 |
bobbby
|
Заглавие: Re: За чии кандидати /на коя Партия/ ше гласувате ??? Публикувано на: Пон Окт 26, 2015 15:07 |
|
|
1101 написа: Същата тъпня. Дали ще напиша Очудвам се или учудвам се....направо грандиозен проблем... Е... тъпня де тъпня... За мене - не е проблем... отчитам го бегло за протокола... и влиза като "извод" някъде в "диска"... Но хич не е много умно - да казваш за някого, че е неграмотен и "не можел да пише" рзбирашли... И в това същото изречение да напишеш "Очудвам"... КапИш ми тънката мисъл ???
|
|
 |
|
 |
bobbby
|
Заглавие: Re: За чии кандидати /на коя Партия/ ше гласувате ??? Публикувано на: Пон Окт 26, 2015 15:14 |
|
|
Micho написа: Абе, тоя 1101 не беше ли един дебил-метъл, дето учеше в Германия и преди се подвизаваше в тоя форум?! Един, дето идеализираше "черната мамба на Менди"?! Спомням си, че оня много обичаше да пожелава "химиотерапии" и "рак". Хм... оня толкова кух ли беше... Ако требва - да го тествам тоя с некоя смешка за Тошко ???... Ако после ме псува и храни на 5 реда - може и да е оня-същия... 
|
|
 |
|
 |
Fletcher Lind
|
Заглавие: Re: За чии кандидати /на коя Партия/ ше гласувате ??? Публикувано на: Пон Окт 26, 2015 15:42 |
|
|
Micho написа: Голям тарикат го играе, но Спайк ми е разказвал каква мишка е на живо с девствено мустаче и женско личице, и как като го види му подава потна от страх ръчичка и го поздравява, заеквайки. И след тоя разказ като си треснахте една братска русофилска кръстачка и ви олекна на душите, нали  това си ви е животът на вас, на гнусни шестаци и доносници, както казва тоя 1101 - тотални амеби и п.тки.  С тая разлика, че тоя другият е туркофил - вечер заспива с речите на Исмет Иньоню...
_________________ Но коя е причината за това слабоумие, което имат някои градове и села? Непросвещението и невежеството. /В. Априлов, 1839/
Man verdirbt einen Jüngling am sichersten, wenn man ihn anleitet, den Gleichdenkenden höher zu achten, als den Andersdenkenden.
|
|
 |
|
 |
Spike
|
Заглавие: Re: За чии кандидати /на коя Партия/ ше гласувате ??? Публикувано на: Пон Окт 26, 2015 15:45 |
|
|
Другият мач си във В сектор, нали? 
Последна промяна Spike на Пон Окт 26, 2015 15:45, променена общо 1 път
|
|
 |
|
 |
1101
|
Заглавие: Re: За чии кандидати /на коя Партия/ ше гласувате ??? Публикувано на: Пон Окт 26, 2015 15:45 |
|
 |
Официално отстранен |
 |
|
|
Какво им се връзваш? Тотално отрепки, в живота най-обикновени, социално слаби, мизерници. Добре, че е тоя форум тук, та малко да им се усмихне щастието.
По принцип аз съм оптимист, но като видя такива субекти и направо ме хваща яд, че тия имат право да дишат същия въздух като нас....
_________________ Искаме титли и купи!
|
|
 |
|
 |
Fletcher Lind
|
Заглавие: Re: За чии кандидати /на коя Партия/ ше гласувате ??? Публикувано на: Пон Окт 26, 2015 15:46 |
|
|
bobbby написа: Ооооооо... мойта слабост... математика-любител... Как сме ???  Как, как, седя си във В, чопля семки и се дивя на Борето Галчев. Чакам да вкара гол със звездичка на лакътя и да мра спокоен. Хаха, аз всеки мач съм във В бе, нещастник, даже те гледам как си гледаш в краката и се правиш, че не ме виждаш. Смях. Иди да си четеш за Галатасарай сега.
_________________ Но коя е причината за това слабоумие, което имат някои градове и села? Непросвещението и невежеството. /В. Априлов, 1839/
Man verdirbt einen Jüngling am sichersten, wenn man ihn anleitet, den Gleichdenkenden höher zu achten, als den Andersdenkenden.
|
|
 |
|
 |
Spike
|
Заглавие: Re: За чии кандидати /на коя Партия/ ше гласувате ??? Публикувано на: Пон Окт 26, 2015 15:48 |
|
|
Хахахаха, по форуми обиждаш, на живо трепериш. Ще видиш кой си гледа в краката.  Е.бати, колко си станал прозрачен... Едно време поне отговаряше по-тарикатски...
Последна промяна Spike на Пон Окт 26, 2015 15:50, променена общо 1 път
|
|
 |
|
 |
bobbby
|
Заглавие: Re: За чии кандидати /на коя Партия/ ше гласувате ??? Публикувано на: Пон Окт 26, 2015 15:49 |
|
|
Fletcher Lind написа: И след тоя разказ като си треснахте една братска русофилска кръстачка и ви олекна на душите, нали  това си ви е животът на вас, на гнусни шестаци и доносници, както казва тоя 1101 - тотални амеби и п.тки.  ... Тежки думи... не беше такова момче... 
|
|
 |
|
 |
Fletcher Lind
|
Заглавие: Re: За чии кандидати /на коя Партия/ ше гласувате ??? Публикувано на: Пон Окт 26, 2015 15:51 |
|
|
F.A.V.R. Спенс, ти ли си бе, комонизд 
|
|
 |
|
 |
bobbby
|
Заглавие: Re: За чии кандидати /на коя Партия/ ше гласувате ??? Публикувано на: Пон Окт 26, 2015 15:57 |
|
|
|
|
 |
|
 |
Fletcher Lind
|
Заглавие: Re: За чии кандидати /на коя Партия/ ше гласувате ??? Публикувано на: Пон Окт 26, 2015 16:01 |
|
|
За такива като него руският народ е казал, че руските рапъри са като негри с балалайки 
|
|
 |
|
 |
Italiano
|
Заглавие: Re: За чии кандидати /на коя Партия/ ше гласувате ??? Публикувано на: Пон Окт 26, 2015 16:07 |
|
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 21:43 Мнения: 12112 Местоположение: Благоевград
|
Изборите минаха. Излишно е да има 2 теми за политика (то само нея да коментирахте ...), така че ключ!
п.с. Ако някой го вълнуват някакви балотажи някъде - да пише в другата тема.
_________________ The real wolf never attacks from behind. Be a wolf!
|
|
 |
|
 |
KRASICSKA
|
Заглавие: Re: За чии кандидати /на коя Партия/ ше гласувате ??? Публикувано на: Пон Окт 26, 2015 19:34 |
|
 |
Образцов съфорумец |
 |
|
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 22:30 Мнения: 7993 Местоположение: Червения североизток
|
Четох,четох...направо ми става мъчно,как се ядем помежду си,даже и омраза виждам!Правилно е заключена темата,няма и да трия,но работата е зле!
_________________ Докато дишам,надявам се!!!
Когато мракът настъпи...времето ражда герои!
Когато падаме,ни остава единствено да се изправиме отново!!
|
|
 |
|
 |
|