Автор |
Съобщение |
Sabbath
|
Заглавие: Малко помощ с немски език Публикувано на: Чет Сеп 17, 2015 22:38 |
|
|
Момци (и момичета), имам едно малко затруднение. Предисторията- приеха ме за студент в Германия и след 2 седмици заминавам. Там ще се записвам и на място, а преди това трябва да свърша и записваща част, но онлайн. Програмата ми ще е на английски, а с немския никакъв ме няма засега. Уморих се да щракам в гугъл транслейт да си превеждам, обърках се тотално. Молбата ми е дали има някой от вас, който добре разбира езика, за да се чуем утре вечер по скайп и да си свърша каквото ми е необходимо и да знам, че всичко е точно. Може да си говорим в скайп, докато действаме. Ако има някой, който е навит- да каже, аз ще му пиша после на ЛС да се доразберем и да свършим работата. П.с. После ще изтрия темата, трябва ми до утре вечер, надявам се. 
_________________ Samito: Винаги ми е носило радост да гледам насрани говеда. Помня на 8 декември ли или 9, като играха с литекс и рефрешнах, гледам 3-0, изпих 2 ракии на екс и се качих на масата!
|
|
 |
|
 |
Italiano
|
Заглавие: Re: Малко помощ с немски език Публикувано на: Пет Сеп 18, 2015 12:14 |
|
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 21:43 Мнения: 12112 Местоположение: Благоевград
|
Айде, момци, тук има няколко немскоговорящи. Помогнете на човека!
_________________ The real wolf never attacks from behind. Be a wolf!
|
|
 |
|
 |
forever_red
|
Заглавие: Re: Малко помощ с немски език Публикувано на: Пет Сеп 18, 2015 12:58 |
|
 |
разпява агитката |
 |
|
Регистриран на: Вто Ное 12, 2013 15:53 Мнения: 2255 Местоположение: София
|
На немски знам само "их либедих" и "нихс фарщейн", но детенцето ми е вече пета година студентка в Мюних(магистратура, де, да се похваля - не като нас едно време дето си лашкахме по 5 години за едното висше, сега си е по-възвишено звучащо - бакалавър, магистър  ), но ще стане много сложна схемата, иначе с удоволствие бих помогнал. Нека остана като краен вариант, ако нещо по-лесно не се реализира.
_________________ Mia San Mia
|
|
 |
|
 |
kastelo
|
Заглавие: Re: Малко помощ с немски език Публикувано на: Пет Сеп 18, 2015 13:04 |
|
Регистриран на: Вто Юли 02, 2013 11:25 Мнения: 1070 Местоположение: Брюксел
|
Sunset май е твоя човек, ако има време.
_________________ Aquila non captat muscas
|
|
 |
|
 |
KRASICSKA
|
Заглавие: Re: Малко помощ с немски език Публикувано на: Пет Сеп 18, 2015 16:47 |
|
 |
Образцов съфорумец |
 |
|
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 22:30 Мнения: 7993 Местоположение: Червения североизток
|
Шотгън също е учил там...ако искаш ще му пиша във фейса!
_________________ Докато дишам,надявам се!!!
Когато мракът настъпи...времето ражда герои!
Когато падаме,ни остава единствено да се изправиме отново!!
|
|
 |
|
 |
Shotgun
|
Заглавие: Re: Малко помощ с немски език Публикувано на: Пет Сеп 18, 2015 16:56 |
|
Регистриран на: Пон Ное 01, 2004 19:12 Мнения: 2251 Местоположение: София
|
Пиши на лични, може и на Сънсет да, ние с него преди няколко седмици пихме по няколко бири и си припомнихме миналото дето немили недраги щъкахме 
|
|
 |
|
 |
Sabbath
|
Заглавие: Re: Малко помощ с немски език Публикувано на: Пет Сеп 18, 2015 19:39 |
|
|
Писах лично на Сънсет-а, ще видя докъде ще стигна с другото, че ей сега се прибрах и няма да смогна... по- вероятно е в неделя вечер да довършвам, демек модовете моля не трийте 
_________________ Samito: Винаги ми е носило радост да гледам насрани говеда. Помня на 8 декември ли или 9, като играха с литекс и рефрешнах, гледам 3-0, изпих 2 ракии на екс и се качих на масата!
|
|
 |
|
 |
KRASICSKA
|
Заглавие: Re: Малко помощ с немски език Публикувано на: Пет Сеп 18, 2015 19:40 |
|
 |
Образцов съфорумец |
 |
|
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 22:30 Мнения: 7993 Местоположение: Червения североизток
|
 В кой град ще си евентуално?
_________________ Докато дишам,надявам се!!!
Когато мракът настъпи...времето ражда герои!
Когато падаме,ни остава единствено да се изправиме отново!!
|
|
 |
|
 |
Sabbath
|
Заглавие: Re: Малко помощ с немски език Публикувано на: Пет Сеп 18, 2015 22:00 |
|
|
В Бохум
|
|
 |
|
 |
|