Автор |
Съобщение |
DANTE
|
Заглавие: ОФИЦИАЛНО: ЦСКА ще играе в А група Публикувано на: Сря Юни 24, 2015 06:53 |
|
 |
CSKASOFIA.com |
 |
|
Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 21:05 Мнения: 8619 Местоположение: Somewhere far beyond...
|
Нашият форумен отбор победи в отложен мач снощи и получи правото през следващия сезон да играе в А група на Форумната лига. Честито да ни е, заслужихме си го с много борба и добра игра! Даже бяхме наказани с минус 6 точки в началото на сезона от синьото БФС на лигата. Сега е момента, ако някой иска да се пробва да стане част от отбора и да мачкаме през следващия сезон.
_________________ TeoV CSKASOFIA.com
|
|
 |
|
 |
outbreakbg
|
Заглавие: Re: ОФИЦИАЛНО: ЦСКА ще играе в А група Публикувано на: Сря Юни 24, 2015 07:18 |
|
|
Ултраси приемате ли? Да почна да мешам миниум и бронз. 
_________________ В България и по света само ЦСКА !
|
|
 |
|
 |
KRASICSKA
|
Заглавие: Re: ОФИЦИАЛНО: ЦСКА ще играе в А група Публикувано на: Сря Юни 24, 2015 07:39 |
|
 |
Образцов съфорумец |
 |
|
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 22:30 Мнения: 7994 Местоположение: Червения североизток
|
А Акционери.... 
_________________ Докато дишам,надявам се!!!
Когато мракът настъпи...времето ражда герои!
Когато падаме,ни остава единствено да се изправиме отново!!
|
|
 |
|
 |
haplio
|
Заглавие: Re: ОФИЦИАЛНО: ЦСКА ще играе в А група Публикувано на: Сря Юни 24, 2015 08:23 |
|
|
_________________ http://cskashareholders.com/bg/
|
|
 |
|
 |
Spike
|
Заглавие: Re: ОФИЦИАЛНО: ЦСКА ще играе в А група Публикувано на: Сря Юни 24, 2015 10:12 |
|
Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 20:22 Мнения: 19855 Местоположение: СОФИЯ
|
Евала, машини!
_________________ "17 мига от пролетта" - ТАЗИ ПРОЛЕТ
|
|
 |
|
 |
DANTE
|
Заглавие: Re: ОФИЦИАЛНО: ЦСКА ще играе в А група Публикувано на: Сря Юни 24, 2015 10:53 |
|
 |
CSKASOFIA.com |
 |
|
Регистриран на: Сря Авг 11, 2004 21:05 Мнения: 8619 Местоположение: Somewhere far beyond...
|
Всеки може да дойде на проби, пишете на мен или по-добре на mladostbg, че аз съм все зает с нещо и може да ви отговоря много късно.
Аутбрейк, Принципно в лигата няма отбор на говедата и техния форум, защото не могат да се съберат и да се организират. Направиха нещо преди първия сезон на лигата, преди много време и се раазпаднаха веднага. Затова всичко де що е синьо ни скача на макс. В другите мачлета си играят на ходом, но ако сме ние, всичко се мобилизира. Така че факли и димки са добре дошли хаахахаха. Кординатор на агитката требе да е RO.
|
|
 |
|
 |
Italiano
|
Заглавие: Re: ОФИЦИАЛНО: ЦСКА ще играе в А група Публикувано на: Сря Юни 24, 2015 11:10 |
|
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 21:43 Мнения: 12112 Местоположение: Благоевград
|
Не се правете - аз получих информация, че сте подкупили бивш ваш играч, състезаващ се за противников отбор, като по този начин сте взели важни точки. Честито и дано се върнете там, където трябва - на 1-то място! 
_________________ The real wolf never attacks from behind. Be a wolf!
|
|
 |
|
 |
DANTE
|
Заглавие: Re: ОФИЦИАЛНО: ЦСКА ще играе в А група Публикувано на: Сря Юни 24, 2015 11:17 |
|
 |
CSKASOFIA.com |
 |
|
|
Грешна информация. Имахме нерегламентиран играч и ни глобиха 6 точки. Иначе щЕхме да сме първи.
И най-интересното е, че се класираме с победа над отбор, който помоли да отложим мача ни с тях, заради финала за купата на БГ, понеже всички са левскари. Ние го отложихме и го играхме снощи, те си отидоха на мача, насладиха се на загубата и сега и ние ги бихме. Все пак респект за момчетата, играха ни много надъхано и здраво!
|
|
 |
|
 |
outbreakbg
|
Заглавие: Re: ОФИЦИАЛНО: ЦСКА ще играе в А група Публикувано на: Сря Юни 24, 2015 11:28 |
|
|
Хаха, честно казано мислех, че темата е "лаф-моабет". Свързах го с някакъв вид иронизиране на сегашната ситуация и мислех, че ще е някакъв офтопик (не бях видял темата по-долу). Бях забравил, че съществува Форумна лига. Май не познавам никого от форума и не знам кой на какви години е, но е похвално, че още държите фронта и се събирате. Аз не съм стъпвал на терена от 2 години някъде, когато приключих с пукнато ребро и куп други нещица. Честито класиране и успех! 
_________________ В България и по света само ЦСКА !
|
|
 |
|
 |
Italiano
|
Заглавие: Re: ОФИЦИАЛНО: ЦСКА ще играе в А група Публикувано на: Сря Юни 24, 2015 13:39 |
|
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 21:43 Мнения: 12112 Местоположение: Благоевград
|
Хаха, не, аз се бъзикам за Войводата, че разбрах някакви грешки е правил срещу вас и после от отбора му са го обвинили (къде на шега, къде - не), че е продал мача на бившите си съотборници. 
|
|
 |
|
 |
DANTE
|
Заглавие: Re: ОФИЦИАЛНО: ЦСКА ще играе в А група Публикувано на: Сря Юни 24, 2015 14:01 |
|
 |
CSKASOFIA.com |
 |
|
|
Те при него винаги намират оправдание като паднат. Все някой им е виновен. И всеки път е различна причината.
|
|
 |
|
 |
Enzo
|
Заглавие: Re: ОФИЦИАЛНО: ЦСКА ще играе в А група Публикувано на: Нед Юни 28, 2015 23:53 |
|
Регистриран на: Съб Юни 11, 2005 12:57 Мнения: 1024 Местоположение: Север!
|
Браво! Дано да играем в една лига догодина, че и нас ни наказаха с 6 точки и сега играем последен кръг с Арсенал в пряк мач за оставане 
_________________ Тази безгранична лудост...
|
|
 |
|
 |
DANTE
|
Заглавие: Re: ОФИЦИАЛНО: ЦСКА ще играе в А група Публикувано на: Пон Юни 29, 2015 06:28 |
|
 |
CSKASOFIA.com |
 |
|
|
Стискам палци! Чух, че не се събирате много много и затова. Май и с тях това е проблема. Иначе ние сме първи, ако го няма и нашето наказание 6 точки.
|
|
 |
|
 |
Ro
|
Заглавие: Re: ОФИЦИАЛНО: ЦСКА ще играе в А група Публикувано на: Пон Юни 29, 2015 09:37 |
|
 |
Dreammaker |
 |
|
Регистриран на: Нед Дек 26, 2004 13:51 Мнения: 4447 Местоположение: Inferno
|
Честито завръщане! Помня, че в първия сезон наистина си имаше и мачове с димки и факли... Имам усещането, че е време да започнем да посещаваме пак вашите мачове, пък и понякога да изригваме с пиро 
_________________ La pasión nunca pierde...
|
|
 |
|
 |
DANTE
|
Заглавие: Re: ОФИЦИАЛНО: ЦСКА ще играе в А група Публикувано на: Пон Юни 29, 2015 11:27 |
|
 |
CSKASOFIA.com |
 |
|
|
Чак толкова не ми се вярва някой да се навие да се занимава. Но пък говедата, които играят срещу нас, ще са респектирани хаха
|
|
 |
|
 |
Ro
|
Заглавие: Re: ОФИЦИАЛНО: ЦСКА ще играе в А група Публикувано на: Пон Юни 29, 2015 11:28 |
|
 |
Dreammaker |
 |
|
Регистриран на: Нед Дек 26, 2004 13:51 Мнения: 4447 Местоположение: Inferno
|
И 5 човека да сме - всеки с по една факла/димка във всяка ръка, пак ще е доволно.
_________________ La pasión nunca pierde...
|
|
 |
|
 |
chervenia
|
Заглавие: Re: ОФИЦИАЛНО: ЦСКА ще играе в А група Публикувано на: Пон Юни 29, 2015 15:27 |
|
 |
вдига купата |
 |
|
Регистриран на: Нед Апр 03, 2005 17:16 Мнения: 2533 Местоположение: София
|
Хубаво ще е да се съберем пак, да се видим 
_________________ Да се стремя,да търся,да намеря и никога да не се предам.
|
|
 |
|
 |
DANTE
|
Заглавие: Re: ОФИЦИАЛНО: ЦСКА ще играе в А група Публикувано на: Пон Юни 29, 2015 15:34 |
|
 |
CSKASOFIA.com |
 |
|
|
Покрай мачовете в лигата, това е най-лесно!
|
|
 |
|
 |
Italiano
|
Заглавие: Re: ОФИЦИАЛНО: ЦСКА ще играе в А група Публикувано на: Пон Юни 29, 2015 15:41 |
|
|
И какво сега - Форумът ще играе на по-високо ниво от мъжкия отбор на ЦСКА? 
|
|
 |
|
 |
redMarti
|
Заглавие: Re: ОФИЦИАЛНО: ЦСКА ще играе в А група Публикувано на: Пон Юни 29, 2015 15:48 |
|
|
Направете им предложение за една контролка...може пък Данте да блесне и да го вземат да пори във В група 
_________________ If you never make mistakes, you never make progress!
|
|
 |
|
 |
DANTE
|
Заглавие: Re: ОФИЦИАЛНО: ЦСКА ще играе в А група Публикувано на: Пон Юни 29, 2015 15:51 |
|
 |
CSKASOFIA.com |
 |
|
|
Е ние и да не бяхме се класирали, пак щЕхме да сме по-горе. Ама по-интересно е, че ние имаме една титла в лигата, колкото и ЦСКА в А група за времето, за което съществува отбор на форума  Марти, давам път на младите, да трупат опит и самочувствие. За кво да влизам с 60 гола за сезона?
|
|
 |
|
 |
Trill
|
Заглавие: Re: ОФИЦИАЛНО: ЦСКА ще играе в А група Публикувано на: Пон Авг 17, 2015 15:21 |
|
|
Кога започва новият сезон? 
|
|
 |
|
 |
bobbby
|
Заглавие: Re: ОФИЦИАЛНО: ЦСКА ще играе в А група Публикувано на: Пон Авг 17, 2015 22:23 |
|
Регистриран на: Нед Юни 23, 2013 13:10 Мнения: 7337 Местоположение: София
|
Да ви пратим синО ???... Ставате шампиони Одма... 
_________________ Je suis Моторола... F.A.V.R.
|
|
 |
|
 |
Italiano
|
Заглавие: Re: ОФИЦИАЛНО: ЦСКА ще играе в А група Публикувано на: Вто Авг 18, 2015 00:23 |
|
|
Пращай, пращай - той и без това си има регистрация във Форума!
|
|
 |
|
 |
Lubo Penev
|
Заглавие: Re: ОФИЦИАЛНО: ЦСКА ще играе в А група Публикувано на: Вто Авг 18, 2015 08:21 |
|
 |
Официално отстранен |
 |
|
|
Данте,за играчи ли го закъсахте или просто ви трябва дълга скамейка ? Вие си имате отбор, който ако се събира ще си бъдете екстра. Е, 1-2 попълнения нема да са ви излишни.  Аз отново ще ви бъда най-големия фен. Прекарах прекрасни футболни години при вас, чорбари такива  А РО е Легенда - да се знае. П.П. Еленко съм /не се чуди  / 
|
|
 |
|
 |
Lubo Penev
|
Заглавие: Re: ОФИЦИАЛНО: ЦСКА ще играе в А група Публикувано на: Вто Авг 18, 2015 08:25 |
|
 |
Официално отстранен |
 |
|
|
Italiano написа: Пращай, пращай - той и без това си има регистрация във Форума! Те регистрациите, като условие в лигата отпаднаха отдавна, та сега е по-лесно. 
|
|
 |
|
 |
Lubo Penev
|
Заглавие: Re: ОФИЦИАЛНО: ЦСКА ще играе в А група Публикувано на: Вто Авг 18, 2015 08:26 |
|
 |
Официално отстранен |
 |
|
|
Italiano написа: Хаха, не, аз се бъзикам за Войводата, че разбрах някакви грешки е правил срещу вас и после от отбора му са го обвинили (къде на шега, къде - не), че е продал мача на бившите си съотборници.  Цела победа им подарих, като ни биха с 4:3 - все малко съм ги побутнал до Първа лига 
|
|
 |
|
 |
DANTE
|
Заглавие: Re: ОФИЦИАЛНО: ЦСКА ще играе в А група Публикувано на: Вто Авг 18, 2015 10:52 |
|
 |
CSKASOFIA.com |
 |
|
|
Ние винаги си търсим хора. Така сме се събрали в началото, така си караме и след това. Гледаме да се познаваме, да сме част от форума все пак, а не като повечето отбори в лигата - да водят знайни и незнайни френдчета, които нямат нищо общо с форум. Така че, ако някой иска, да се обажда и да идва на проби.
|
|
 |
|
 |
|