Автор |
Съобщение |
Harry Potter
|
Заглавие: Re: Двойници (предимно футболни) Публикувано на: Пон Ное 14, 2016 18:43 |
|
|
Не знам дали има такива, но винаги може да е по-зле от Йотова. Ето ти пример (като каза търкане на лампата): 
_________________ От клуба е заявено намерение за предстоящо придобиване на спортните активи, марки и история от намиращия се в процедура по несъстоятелност ЦСКА (София) като двата клуба са с едни и същи собственици.
|
|
 |
|
 |
redfront1948
|
Заглавие: Re: Двойници (предимно футболни) Публикувано на: Пон Ное 14, 2016 18:43 |
|
|
|
 |
|
 |
redfront1948
|
Заглавие: Re: Двойници (предимно футболни) Публикувано на: Пон Ное 14, 2016 18:46 |
|
|
|
 |
|
 |
Владо_ЦСКА
|
Заглавие: Re: Двойници (предимно футболни) Публикувано на: Пон Ное 14, 2016 18:52 |
|
|
Последният проблем ѝ е външността на Йотова. Ако Радев реши да го раздава свестен президент, ще си има доста проблеми с нея. Най-големият ми проблем при гласуването вчера беше тя.
_________________ "ЦСКА е велик клуб, да знаете, голяма сила, голяма мощ!"
Стойчо Младенов
|
|
 |
|
 |
ulf1113
|
Заглавие: Re: Двойници (предимно футболни) Публикувано на: Пон Ное 14, 2016 21:12 |
|
|
Spike написа: CSKA_a7x написа: :-o  Много гаден човек е Улф-а, а има 2 деца. Ще пратя на жена му какви ги пише във форума и ще трябва да ходи да спи под трибуните на "Лудогорец арена".  Я чакай, аз да не съм писал, че искам да я мъндръсам душманската, със скубанйе и дърпанйе. Аз те поправих, че не изглежда толкова лошо, чак да ти се до драйфа. Виж от бившата първа може да ти се додрайфа, ама сега от вицето не. Вие си мислите, че ще спим с нея. Няма, никой няма да има тоя късмет. 
_________________ Няма туитър, няма фейсбук, САМО форум ЦСКА! :grin:
|
|
 |
|
 |
m.kaludov
|
Заглавие: Re: Двойници (предимно футболни) Публикувано на: Пон Ное 14, 2016 21:31 |
|
Регистриран на: Вто Юни 23, 2015 14:44 Мнения: 2649 Местоположение: Бургас
|
Ти остави Йотова , ми кажи за Серена , че ми стана интересно . 
|
|
 |
|
 |
ulf1113
|
Заглавие: Re: Двойници (предимно футболни) Публикувано на: Пон Ное 14, 2016 23:08 |
|
|
ХАХАХА
Серена си е стара закачка към Спайк, той е младо момче и харесва само засукани моделки на виктория сикретс. А серена не е за всеки вкус, да силна и груба е на корта, но все пак и тя е жена и тя има нужда от мамба, а не всеки може да е със Серена, всеки може да е с някой ангел на виктория, но не всеки може да е такава като Серена или Йотова.
За Йотова има и един виц, някой може да го знае и по-друг начин. За това, как един взел на стоп една възрастна жена, след като подминал по-млада и го питали после защо не е взел младата девойка, а той казал, че младата пак ще застане на пътя, а онази старата може и да не я засече пак на пътя.
|
|
 |
|
 |
Micho
|
Заглавие: Re: Двойници (предимно футболни) Публикувано на: Вто Ное 15, 2016 00:11 |
|
Регистриран на: Сря Ное 07, 2007 18:11 Мнения: 7092 Местоположение: София
|
Улфи, брат, готин пич си, от отдавна се знаем във форума, имам ти уважение.....но, брат, без да се обиждаш, ти имаш латентни хомосексуални влечения. Човече, Серена има излишък от тестостерон, и има цялостно излъчване на мъжкар. По-добре си избий това от главата и отиди на църква да се пречистиш, след това изтрий Евроспорт от кабелната си (че там дават тенис)....и винаги чукай жена си, когато ти си отгоре - за да не ти идват някакви фантазии. Аз не Илияна Йотова, а Корнелия Нинова и Меглена Кунева бих предпочел, ако ми опрат пистолет до челото и ми кажат: "Нае.би една измежду Серена, Меглена Кунева и Корнелия, иначе умираш". Ония може да са гронзи, но поне са жени и няма да стана п.едераст от секс с тях - просто ще ми е малко гнус и после ще си го мия и накисвам няколко дни. Но с батко ти Серена ситуацията е качествено различна - там ще трябва да си подмивам дупето. 
|
|
 |
|
 |
ulf1113
|
Заглавие: Re: Двойници (предимно футболни) Публикувано на: Вто Ное 15, 2016 10:04 |
|
|
Мичо, поне ти малко си схванал шегата и хиперболизирането в цялата история. Нали знаеш лафа и по-хубави сме *********.ли и по-грозни са ни отказвали. Всичко е до момента. След толкова време, заедно из форума, знаеш, че не харесвам, някой като се прави на по-светец от папата и по-голям от това, което е. След такова изказване му написвам нещо за серена и го оставям да си мисли каквото си иска. Па на мен ми е през тура. Обичам си жената и за други не мисля. Ни серена, ни на Иван Маркович половинката, ни на леденета кралица Гундглаудсон. Ще ги гледам само на картинка, аз моята съм си я изпял и ми остава да се шегувам и шашкам по-младите. 
|
|
 |
|
 |
League
|
Заглавие: Re: Двойници (предимно футболни) Публикувано на: Вто Ное 15, 2016 15:13 |
|
|
Енцо Ферари и Месут Йозил  В една и съща година (1988) единия умира и другия се ражда, приликата е буквално, като на близнаци.
|
|
 |
|
 |
Micho
|
Заглавие: Re: Двойници (предимно футболни) Публикувано на: Вто Ное 15, 2016 15:40 |
|
|
ulf1113 написа: :lol: Мичо, поне ти малко си схванал шегата и хиперболизирането в цялата история. Нали знаеш лафа и по-хубави сме *********.ли и по-грозни са ни отказвали. Всичко е до момента. След толкова време, заедно из форума, знаеш, че не харесвам, някой като се прави на по-светец от папата и по-голям от това, което е. След такова изказване му написвам нещо за серена и го оставям да си мисли каквото си иска. Па на мен ми е през тура. Обичам си жената и за други не мисля. Ни серена, ни на Иван Маркович половинката, ни на леденета кралица Гундглаудсон. Ще ги гледам само на картинка, аз моята съм си я изпял и ми остава да се шегувам и шашкам по-младите.  Пичага си, Улфи. И аз съм на мнение, че "к.ур око нема". Ако знаеш колко ме е яд, че в студентските години бях твърде претенциозен и съм изпуснал поне 10-20 здрави е.банета с мацки, които са ми се предлагали на "празна врата", но аз съм им намирал някакви кусури. И то не става дума за уроди като Спирова, а за обикновенни момичета, примерно 6/10, които обаче биха се раздавали като за световно. Нали аз тогава бях в Германия, а немкините са доста настъпателни, а и харесват южняци. Страшен тъпак, голям бунак! На сегашния ми акъл не бих отказал на никоя от тези, даже бих ги чукал като бръшнян чувал. Ама за Серена вече отиваме в много опасна зона...Тук не става дума за красиви-грозни, тук става дума за косми, пот, тестиси, пенис....
|
|
 |
|
 |
ulf1113
|
Заглавие: Re: Двойници (предимно футболни) Публикувано на: Вто Ное 15, 2016 15:43 |
|
|
Така е Мичо, а в същото време имаш и за някоя, за която съжаляваш, че си я минал, пък си и бил яко наточен.
|
|
 |
|
 |
redmaniac
|
Заглавие: Re: Двойници (предимно футболни) Публикувано на: Вто Ное 15, 2016 15:44 |
|
 |
легенда |
 |
|
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 16:55 Мнения: 13937 Местоположение: The Spion Kop
|
брАшнян 4увал...идва от брАшно 
_________________ Walk on, walk on with hope in your heart, And you'll never walk alone, You'll never walk alone
|
|
 |
|
 |
Micho
|
Заглавие: Re: Двойници (предимно футболни) Публикувано на: Вто Ное 15, 2016 15:52 |
|
|
redmaniac написа: брАшнян 4увал...идва от брАшно   Винаги граматически акуратен. Имаш бира от мен. Ама аз бих ги чукал и като брашнян, и като бръшнян, и като всякакъв чувал....
|
|
 |
|
 |
redmaniac
|
Заглавие: Re: Двойници (предимно футболни) Публикувано на: Вто Ное 15, 2016 15:54 |
|
 |
легенда |
 |
|
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 16:55 Мнения: 13937 Местоположение: The Spion Kop
|
_________________ Walk on, walk on with hope in your heart, And you'll never walk alone, You'll never walk alone
|
|
 |
|
 |
REDB0Y
|
Заглавие: Re: Двойници (предимно футболни) Публикувано на: Нед Ное 20, 2016 19:25 |
|
 |
ветеран |
 |
|
Регистриран на: Пон Май 04, 2009 11:49 Мнения: 4657 Местоположение: exw mia agapi
|
Сергей Георгиев  Ники Николов 
_________________ Ако боят е неизбежен, удряй пръв!
Не се бойте, момчета! Турция ке падне! Продължавайте боя! Приберете ми пушката!
|
|
 |
|
 |
Sabbath
|
Заглавие: Re: Двойници (предимно футболни) Публикувано на: Пон Ное 21, 2016 15:02 |
|
|
_________________ Samito: Винаги ми е носило радост да гледам насрани говеда. Помня на 8 декември ли или 9, като играха с литекс и рефрешнах, гледам 3-0, изпих 2 ракии на екс и се качих на масата!
|
|
 |
|
 |
Teodor
|
Заглавие: Re: Двойници (предимно футболни) Публикувано на: Пет Яну 06, 2017 10:40 |
|
Регистриран на: Пет Мар 27, 2015 14:24 Мнения: 476 Местоположение: София
|
_________________ http://www.negramoten.tk/
|
|
 |
|
 |
forever_red
|
Заглавие: Re: Двойници (предимно футболни) Публикувано на: Пет Яну 06, 2017 11:08 |
|
 |
разпява агитката |
 |
|
Регистриран на: Вто Ное 12, 2013 15:53 Мнения: 2256 Местоположение: София
|
Дано и нашето момче(жив и здрав да е) успее в нещо след като си тръгне от отбора - може да си се върне към дърводобива.
_________________ Mia San Mia
|
|
 |
|
 |
REDB0Y
|
Заглавие: Re: Двойници (предимно футболни) Публикувано на: Вто Яну 31, 2017 18:25 |
|
 |
ветеран |
 |
|
Регистриран на: Пон Май 04, 2009 11:49 Мнения: 4657 Местоположение: exw mia agapi
|
Футболист от Полша   Мисля,че нема нужда да споменавам кои са им двойници.
_________________ Ако боят е неизбежен, удряй пръв!
Не се бойте, момчета! Турция ке падне! Продължавайте боя! Приберете ми пушката!
|
|
 |
|
 |
tamo
|
Заглавие: Re: Двойници (предимно футболни) Публикувано на: Съб Фев 11, 2017 15:18 |
|
 |
просто минава |
 |
|
|
Пламен Гълъбов и Джон Стоунс  
|
|
 |
|
 |
Kirilov
|
Заглавие: Re: Двойници (предимно футболни) Публикувано на: Чет Мар 16, 2017 22:56 |
|
 |
разпява агитката |
 |
|
Регистриран на: Сря Яну 09, 2008 13:16 Мнения: 1541 Местоположение: Северно
|
Двойничка на Цвета Кирилова?  Цитат: Мария Розария (Мара) Карфаня е италиански политик, бивш фотомодел и телевизионна водеща. Политическият ѝ път започва през 2004 година, когато се включва активно в дейността на партията Forza Italia, където се бори за правата на жените.
|
|
 |
|
 |
|