Автор |
Съобщение |
m.kaludov
|
Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката! Публикувано на: Пет Фев 19, 2021 14:41 |
|
Регистриран на: Вто Юни 23, 2015 14:44 Мнения: 2658 Местоположение: Бургас
|
Единствения който съм обидил е Червенокосия, нарекох го "психопат", но това след като ме обяви за говедо и провокатор. Някой хора сраха безкрайно, но последствия няма. Бал съм ги, като ми мине бана ще си чета и толкоз. Явно собствено мнение не е добре да имаш.
А, да, и сложих модератор в кавички, това може и да е засегнало Хърмаяни.
|
|
 |
|
 |
mazzini
|
Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката! Публикувано на: Пет Фев 19, 2021 14:46 |
|
|
Е, аз Март месец изядох бан, след провокация на Червенокосия, като му отговорих "когато ме целунеш отзад"... Туй е целевата група за електорат на форума. 10 души, двама, от които са откровени психари и провокатори, останалото или сляпи ганчевисти, или ги е страх да си кажат мнението.
_________________ Борбата е живот, както животът е борба; в борбата сме родени, в борбата сме закърмени, в борбата е нашето призвание
|
|
 |
|
 |
m.kaludov
|
Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката! Публикувано на: Пет Фев 19, 2021 20:16 |
|
|
Kirilov написа: .. Нека си останат с комунистите и безродниците като невротика Капутов, който отдавна е за наказание, но явно им лапа пишките доста майсторски. .. Ей педалче недоклатено, всякакви определения и обиди са ми през дедовия, но няма да си плакнеш миризливата уста с фамилията ми. Така и така съм баннат, така и така не ми пука, така, че, ходи се шибай с мангалите от Подуене. На едно ниво сте. Айде ако има останал модератор тук да ме баннва и да се приключва. И на вас ЕПМ.
|
|
 |
|
 |
bobbby
|
Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката! Публикувано на: Пет Фев 19, 2021 22:54 |
|
Регистриран на: Нед Юни 23, 2013 13:10 Мнения: 7339 Местоположение: София
|
Мацинка, когато и да наднИкна тука - ти всЕ си си тУка ... Ти си нашия Нелсън-Мандела, бАце ... обАче - вЕнсерЕмос ... дагоЕба ... 
_________________ Je suis Моторола... F.A.V.R.
|
|
 |
|
 |
redfront1948
|
Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката! Публикувано на: Съб Фев 20, 2021 00:46 |
|
|
И аз имам бан до неделя за провокации, ама не отричам, че е справедлив. Жалко само, че не успях да си пусна прогнозите в темата. 
_________________ ЦСКА
|
|
 |
|
 |
mazzini
|
Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката! Публикувано на: Съб Фев 20, 2021 08:49 |
|
|
А провокатори като Пецата и Червенокос не се банват. Ганчевист ли си - няма проблем.
_________________ Борбата е живот, както животът е борба; в борбата сме родени, в борбата сме закърмени, в борбата е нашето призвание
|
|
 |
|
 |
m.kaludov
|
Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката! Публикувано на: Съб Фев 20, 2021 10:54 |
|
|
Изобщо не ми пука за банана, но поне някакво обяснение да се даде. Ако е за "провокация", то направо трябва да затворят форума за няколко дни, ако е за обиди, добре, ама да кажат кой си обидил и с какво.
|
|
 |
|
 |
mazzini
|
Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката! Публикувано на: Съб Фев 20, 2021 14:27 |
|
|
Не се прилагат правилата еднакво за все.
|
|
 |
|
 |
redfront1948
|
Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката! Публикувано на: Съб Фев 20, 2021 16:04 |
|
|
Като цяло нивото на форума падна жестоко след като сложиха оня бот Издислав с тортите за мод. Абсолютно лайнарче е тоя. Зироу , щот е големия мод се прави на интересен на потребителите , но ако някой му отговори подобаващо ще бъде с банан , същата работа е оня Рора , който освен да слага бананчета за друго не става. Мен ми сложиха бан завинаги (Yordan1948), защото съм нарушавал правилата системно. Провокаторчета като бобката , пецата , червенкос и другите (няма да им изброявам имената , сами ще се сетите) не може никой да ги барне. Двойни стандарти има яко онзи форум. Нямам търпение Алекс да направи новия форум. А тоя Гришата е адски жалък. Всеки път , когато ножа опре до кокала реве и разправя ''как щял да се маха'' , ама онези , които му се молят справка ''маниака'' пиянката на форума са още по-жалки. Не съм си помислял , че някога фенове на ЦСКА ще лапат толкова на даден собственик. Боже Господи Мили. Данчо.
_________________ ЦСКА
|
|
 |
|
 |
Kirilov
|
Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката! Публикувано на: Съб Фев 20, 2021 16:35 |
|
 |
разпява агитката |
 |
|
Регистриран на: Сря Яну 09, 2008 13:16 Мнения: 1548 Местоположение: North stand
|
m.kaludov написа: Изобщо не ми пука за банана, но поне някакво обяснение да се даде. Ако е за "провокация", то направо трябва да затворят форума за няколко дни, ако е за обиди, добре, ама да кажат кой си обидил и с какво. Мога да извадя над 10 твои обиди от 2020-та до сега. Ти си бил за бан поне 3-4 пъти. Хич не се прави на ощипана госпожичка. Как пък тогава не прояви самоинициатива и не се самопредложи за бан? Не си баннат за обиди, а за друго. Ако си досетлив, ще се сетиш. Защо не дойде тук октомври като баннаха мен и Мацини като си такъв мъж, а пишеш само като опре ножа до твоя гъз? Жалко поведение.
|
|
 |
|
 |
m.kaludov
|
Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката! Публикувано на: Съб Фев 20, 2021 17:29 |
|
|
Абе, путко заспала, погледни какво съм писал още миналия януари и диалога ми с Гопето. Още тогава си самоналожих едномесечен бан, защото бях отвратен от нравите във форума и протекциите на определени потребители. За съжаление нищо не се промени и няма и да се промени.
А ако ми кажеш кой точно освен теб и ИНД-а съм обиждал, ще съм много благодарен. Да не говорим, че теб съм те обиждал само след като ти изрично си ме предизвиквал, било то с квалификации или с някакви абсолютно несъстоятелни твърдения.
А това , че се гавриш с фамилията ми, е възможно най-жалкото и неграмотно поведение. Но, то от абсолютен тъпанар като теб, няма какво друго да се очаква.
И още нещо, само защото явно ти е трудно да четеш или да асимилираш прочетеното. Не ми пука за бана, сигурно е правилен, сигурно си има причини, пука ми и съм бесен за това , че никой не си прави труда да ти даде някакво обяснение, дори и като пратиш мейл към администратора. А и като гледам някои хора които оня ден пишеха към други да им го лапат, да си ЕПМ и т.н. свободно продължават да си пишат. Тоя двоен аршин и безхаберие ме кара да се ядосвам. Анадъмно.
И тъй като гледам мача, мога само да благодаря на "г-н Ганчев" за успешното разбиване на отбора в толкова "интересен" момент. Явно ще си постигне целите.
|
|
 |
|
 |
redfront1948
|
Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката! Публикувано на: Съб Фев 20, 2021 18:29 |
|
|
Един ЧЕП за господин Ганчев ,ама тва , ако го го бях написал в другия форум Рора и Зироу щяха да направят чистката веднага. ********* му майката на тоя отбор , всяка година едно и също , ама МАЛОУМНИЦИТЕ така и не прогледнаха и продължават да му лапат. Нещастници такива. Само като видя оная пиянка как пише ''само ГАНЧЕВ'' се вбесявам.
Тоя мач е тотал щета. Пукаме топката и завършва 0-0 , за жалост.
Аааааа бачи Бруно. Мачкай!
Данчо.
_________________ ЦСКА
|
|
 |
|
 |
mazzini
|
Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката! Публикувано на: Съб Фев 20, 2021 20:56 |
|
|
Аз може да съм казал мн крайни неща за Ганчев, плод на емоции, ама съм прав.
Модераторчетата, знам че четете, лицемери.
|
|
 |
|
 |
m.kaludov
|
Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката! Публикувано на: Съб Фев 20, 2021 21:03 |
|
|
Отбора в момента се крепи само на Бруно, но не знам до кога може да изкарат така, а и дали това ще е достатъчно другата седмица.
|
|
 |
|
 |
redfront1948
|
Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката! Публикувано на: Съб Фев 20, 2021 21:52 |
|
|
Аз мисля ,че ще ги излъжем. Бруно ми напомня за Стойчо в онези времена , в които играхме само на мускули. Цитат: Тирето отдавна го няма - след някое дерби с говедата рогатите от Сухата река го задигнаха. Нали ги знаете какви са крадци? В ТР явно още не са разбрали, какво да ги прави човек?
Божеее , тоя Издислав. Не знам кой е с по-титанична мисъл - тоя или зироубайт. Данчо
_________________ ЦСКА
|
|
 |
|
 |
KRASICSKA
|
Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката! Публикувано на: Съб Фев 27, 2021 18:25 |
|
 |
Образцов съфорумец |
 |
|
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 22:30 Мнения: 7998 Местоположение: Червения североизток
|
Големи сте скици!!  Гледам само тука се пише,в тази тема,станала е обща май?Днес па к не успяхме да катурнем резняците?Мама му стара,все не достига нещо! 
_________________ Докато дишам,надявам се!!!
Когато мракът настъпи...времето ражда герои!
Когато падаме,ни остава единствено да се изправиме отново!!
|
|
 |
|
 |
mazzini
|
Заглавие: Re: ПОЛИТИЧЕСКИ СТРАСТИ 3: еВало си е майката! Публикувано на: Съб Фев 27, 2021 19:04 |
|
|
Не достига удар във вратата. Не достига управленски капацитет. Не става само с ядене, трябва и акъл. ********* за Ловешкия.
|
|
 |
|
 |
|